Zorgvergelijker

Hieronder kun je eenvoudig alle zorgverzekeringen vergelijken die bij ons aangesloten zijn. In de zorgvergelijker kun je het eigen risico aanpassen, je kunt aangeven of je 100% keuzevrijheid wilt hebben, en welke aanvullende dekking je wilt nemen.
Als je je geboortedatum invult houdt de zorgverzekering vergelijker rekening met je leeftijd bij het berekenen van de premie. Vind je het lastig om te bepalen welke zorg je in 2018 nodig hebt? Gebruik onze handige keuzehulp die je helpt met het kiezen van de beste zorgverzekering.

De zorgverzekering vergelijker in gebruik

Ieder jaar vinden er weer wijzigingen plaats bij de zorgverzekeringen. Dit kan gebeuren bij zowel de dekking als de voorwaarden. Maar nog belangrijker: de hoogte van de premie. Bijna ieder jaar verandert de premie wel. Het is daarom aan te raden om ieder jaar weer over te stappen van zorgverzekering. Dit kan door middel van de zorgverzekering vergelijker. Hierdoor krijg je meteen een objectief en onafhankelijk overzicht van alle zorgverzekeraars en met de keuzehulp kom je tot de beste en goedkoopste zorgverzekering voor jou!

De zorgvergelijker is enorm gemakkelijk in gebruik. In eerste instantie kan je je geboortedatum invullen en je geslacht selecteren. Vervolgens krijg je de keuze of je onze keuzehulp wilt gebruiken of alle zorgverzekeringen te bekijken. Met de keuzehulp helpen wij je om tot de juiste keuze te komen. Door wat vragen te beantwoorden, vinden wij de perfecte en goedkoopste zorgverzekering voor jou! In de regel komt het neer op drie stappen: selecteer je basisverzekering, kies of je een verhoogd eigen risico wilt en of je aanvullende verzekeringen nodig hebt.